Vi har i disse dage plukket et par spande blommer – de øvrige blommer, dvs., vores Victoriablommer, og Sveskeblommer, og en tredje sort som jeg ikke kender. Der er masse, der er faldet på græsplanen, og stadig masse i træerne.  Men måske er det bare mig der ikke kan huske rigtigt hvordan de var før, men blommerne smager ikke så godt som jeg forventede. De er ikke saftige, de er tørre, og de smuldrer en smule i munden. Hos Sveskeblommene er der orm i. Det er kun en tredje del af dem jeg plukkede, som ikke har. Victoria blommene er “clean” inde i, men…

Sveskeblommer og Victoriablommer

Sveskeblommer og Victoriablommer

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)