Siden Juli måned har vi haft et par nye gæster i haven. Duehaler! Et par duehaler! De kommer hverdage og sværmer næsten hele dagen omkring vores sommerfuglebuske. Meget interessant for jeg kan kun huske, at vi fik besøg af duehale tilbage i 2006 eller 2007, og ikke mere. Men i år fra juli måned til dagsdato, er der duehaler i haven. Selvom det har været regn- og blæstevejr i de seneste dage, så er de stadig der.  Ole opdagede dem først. Og så efter nogle dage læste vi på nettet, at det er sommervarmen der gør at duehalerne har “invaderet” Denmark! Hvor er vi heldige! Et sjældent besøg af sjældne sommerfugle art… i hvert fald her i Denmark.

Duehale

Duehale

Duehale

Duehale

Duehale

Duehale

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)