I år er det et godt år for vores blommetræer. Og i år er det allerførste gang vi har set, at vores blommetræet af sorten “Reine Claude” (de små grønne/gulige og runde blommer) har givet rigtige mange blommer, hvor vi ikke skal lede efter blommer imellem grene og blade.  Og udover det, i år behøver vi ikke kæmpe  imod mange svirrefluer og alle mulige hvepse for at kunne få nogle få stykker blommer, og konkurrere med dem om hvem der kommer først til at nyde blommerne.

For the først, er der kommet masse af blommer. Aldrig har blommetræet givet så mange blommer før. For det andet, findes der næsten ingen svirrefluer og hvepse i vores have i år  i modsætning til de sidste år.  Det er derfor kan Ole og jeg ikke forstå når aviserne og artiklerne skriver om masser af hvepse i luften, og at Danmark rammes af ekstremt mange krigeriske hvepse. Jo, der er en eller to der forstyrrer os 🙂 en gang imellem!

 

Blommer Reine Claude

Blommer Reine Claude – Disse blommer smager rigtig godt – saftige og ekstremt søde.

Til gengæld er der mange spyfluer – jeg mener mere end vi normalt få hvert år. Og det er måske min skyld, for jeg giver altid mad til kattene udenfor. Den tiltrækker jo fluer.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)