Vi får besøg som sædvenlige af forskellige sommerfulgearter – Dagpåfugleøje, Nælden takvinger, Kålsommerfugle, og Admiral. En gang i mellem få vi også  besøg af  “Det Hvide C” og meget meget sjældent af “Kejserkåbe”.  Admiralerne skulle have været kommet, men indtil i går har vi kun set en!

Og i disse dage har vi opdaget en ny sommerfugleart i vores have – TIDSELSOMMERFUGLE!  Den er åbenbart en meget almindelig sommerfugle i Danmark.  Men det er først nu, vi har set dem i vores have. De er faktisk mange!

… Og selvfølgelig, har jeg taget billeder af dem.

Tidselsommerfugle

Tidselsommerfugle

Tidselsommerfugle

Tidselsommerfugle

 

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)