Kermesbær

Kermesbær

Det tog os nogle år for at finde ud af, hvad den kraftige voksende, vilde “ukrudt” plante med store blader, der kommer år efter år under vores æbletræer, hedder.  Det var også fordi, vi regnede ikke med, at planten er en slags bærplante, og derfor brugte vi de forkerte søgeord, dar vi prøvede at slå den op på nettet.

Planten hedder faktisk Kermesbær! Den er en staude plante. Bærerne er giftige, men alligevel ret fascinerende at se på. De er anderledes end de andre stauder, fordi bærerne er blomsterlignende og næsten sort farvet, og sidder på lange purpur stilke.

Problemet med kermesbær er, at frøene nemt spredes ligesom ukrudt. Hvert år, under vores æbletræer spredes de meget omkring. Vi fjerner faktisk  utrolige mange små kermesbærplanter hvert år. Vi beholder kun 2 kermesbærplanter – dem som altid har været der.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)