Jeg kunne godt tænkt mig en solbær saft til morgenmad imorgen. Derfor besluttede jeg at plukke nogle solbær fra vores solbær buske, som var allerede da vi flyttede ind for 5 år siden.  Som jeg lærte fra haveeksperterne, solbærbusk beskæres samtidig med plukning af bærrene. Og det var faktisk nemmere end at plukke dem på stedet. Jeg klippede nogle grene med bærrene og sad på en stol ud på terrassen for at plukke bærrene.  Hvor var de dog duftende! Dejlige friske solbær duft!

En spand solbær er mere end nok for solbærsaft til morgenmad imorgen! 😀 Og der er stadig solbær der skal plukkes. Vores solbær buske sætter faktisk masse af bær hvert år. Der er nok til at lave i denne måned!

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)