Så har vi høstet de første Zucchini squash, og de ser mærkelige ud synes jeg. De har forskellige former, farver og størrelser.  Men i morgen skal vi smage dem. Jeg skal nok kigge efter Zucchini ret på nettet.

Zucchini

Zucchini

Vi  har læst, at den her type squash sætter meget frugt.  Det er faktisk det, der sker lige nu med vores Zucchini squash. Vi skal passe på,  fordi vi har bemærket, at det går stærk nok, at en dag mere har en stor betydning for dens størrelse og mængde.  Vi har sat alle frø i pøsen for at være sikker på, at der kommer noget. Nu har vi masse af zucchini frugter, og der kommer nye frugter hele tiden. Hmmnnn… Vi skal nok give nogle væk. Vi kan ikke spise squash hver dag.

😀

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)