I dag har jeg plukket de allerførste hvide ribs i haven.  Jeg er bare overrasket over, at de ikke er lige så store som solbær og solstik bær (jostabær). Måske er busken stadig ung, for vi plantede den for kun et par år siden sammen med rød ribs, som ikke har givet ribs indtil nu. Men hvad ved jeg? Det er første gang jeg ser rigtige hvide ribs. Ellers har vi fået mindst en mindre skål ribs. Det er vi glade for.

Vores hvide ribs er ikke helt hvide  men lidt gullige og lyserøde, og på en måde “transparent”, fordi man kan næsten se kernene inde i bærene. De er faktisk flotte or tiltrækkende. Og … jeg vil sige, hvide ribs smager godt – en lille smule surt men også sødt.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)